Weekboek V: Temptation Island

Temptation IslandVorige week was er geen weekboek, ik was namelijk te druk bezig met Temptation Island te kijken, of moet ik zeggen kijken kijken? 😉 Er zijn nog zo’n paar programma’s waar je boeken over kunt schrijven. Pink Ambition of The Sky is the Limit bijvoorbeeld. Maar Temptation is toch dé hype van het moment. Het is terug van weggeweest maar vooral: social media is dit seizoen activer dan ooit.

Ik moet eerlijk zijn dat ik vorige seizoenen van Temptation niet heb gezien aangezien ik jarenlang geen televisie heb gekeken en ik zulke programma’s niet intelligent genoeg vond. Ik vind ze eigenlijk nog steeds überdom, maar oh zo leuk om naar te kijken, en vooral om mee te lachen. Wie is er nu zo dom om zijn eigen relatie op het spel te zetten? Of, zijn deze koppels überhaupt echt? Soms moet jij jezelf dat niet eens afvragen en gewoon genieten van drie kwartier hersenloos TV kijken. Net als je naar een serie kijkt, er gewoon van overtuigd zijn dat het niet echt is, dat alles in scène werd gezet en dat je gewoon moet genieten, want stiekem, heel stiekem vinden wij deze koppels leuk, breekt ons hart een klein beetje wanneer een man vreemd gaat en de beelden aan zijn vriendin worden getoond bij het kampvuur.

Voor wie het concept niet kent: Temptation Island is een  collaboratie van een Nederlandse (RTL5) en Belgische (VIJF) zender die telkens 4 koppels naar een paradijselijk eiland sturen waar ze de “ultieme relatietest” doorstaan. De vrouwen en mannen worden tien dagen gescheiden op twee verschillende eilanden (of resorts) waar 10 verleiders op hen staan te wachten. De verleiders moeten er voor zorgen dat die mannen en vrouwen vreemd gaan en die mannen en vrouwen horen de verleiding te weerstaan. Sounds stupid, right?

Mijn guilty pleasure is om #TemptationIsland in te tikken op Twitter en dan kan ik lekker 30 min brullen van het lachen. Hier is een selectie van mijn favorieten tweets van de afgelopen weken over Temptation Island:

Dit was dus dé quote van dit seizoen! De Nederlandse kandidaten hadden een zéér specifieke woordenschat, als je begrijpt wat ik bedoel….

Marvin bedroog Louise maar liefst al 3 keer op het eiland in slechts… 5 dagen. Maar hij beseft dat het en vrouwtje voor het leven is?

Precies, ja!

Want eerlijk gezegd, ze houden best hun mond, want dit is wat eruit komt…

Nadat Marvin haar technisch gezien al tweer keer had bedrogen… soms denk ik dat er een dom blondje schuilt in dit meisje…

Marvin bedroog Louise wéér! Intelligentie werkt aanstekelijk in een koppel…

Nu hij er toch al 3 heeft gehad, kan hij het evengoed afmaken… nog 6 te gaan…

Toen Marvin eindelijk Louise “volledig” bedroog, ging hij héél lang naar een rots en waterval staren… omdat ‘ie spijt had…

Last but not least… eentje die ik zelf tweette! 

Volg jij ook Temptation Island? Wat denk jij daarover? Laat het in de comments achter! 

Volg me zeker op Twitter want daar tweet ik altijd over Temptation Island!

Until Next Time,

Love | Sarah K.